O optiki

Optika Gleščič je svoja vrata odprla leta 1984 v Gosposki ulici v Celju, od tam pa se je preselila zaradi razširitve dela in prostorske stiske leta 1999 v večje in prijaznejše prostore v Gregorčičevo ulico v Celju.

Leta 1996 smo odprli P.E. v Šentjurju, leta 2003 pa smo se preselili v Zdravstveni dom Šentjur, kjer smo že prej imeli očesno ambulanto, z namenom, da razbremenimo delo v glavni poslovalnici tako, da se še bolj posvetimo svojim pacientom in jim ponudimo le najboljše za njihov vid.

V vseh naših poslovalnicah vam nudimo:

 • okvirje vseh vrst za korekcijska očala
 • stekla za korekcijska očala:
  • multifokalna z garanciji
  • bifokalna
  • fotosensibilna in
  • lažja stanjšana stekla ORMA vseh vrst, svetovno znanega in enega najboljših proizvajalcev stekel francoske firme ESISILOR

Vsa stekla imajo ob pravilnem ravnanju enoletno garancijo. Stekla so zaščitena z trdim slojem proti mehanskim poškodbam

Kontaktne leče vseh vrst in čistil najboljše kvalitete:

 • Bauch & Lomb
 • Zeis

Strokovna kontrola vida, očesnega ozadja in očesnega pritiska, zdravnika okulista večkrat tedensko, kar pa je samoplačniško. Zagotovljena je stalna kontrola pri pri uporabi naših kontaktnih leč.

Očesne ambulante in optične delavnice so opremljene po strogih normativih EU, z najboljšimi diagnostičnimi aparati in stroji za izdelavo očal, kjer so napake izključene, kar je predvsem pomembno pri izdelavi multifokalnih stekel.

Izbiro korekcijskih okvirjev, barvnih kontaktnih leč in korekcijskih stekel smo vam olajšali s posebnim video sistemom tako, da se lahko vidite še preden ste pripomoček kupili.

Nismo pozabili naših najmlajših, saj imamo za njih pestro izbiro otroških okvirjev z eno do desetletno garancijo, kot ostali naši izdelki. V slučaju da vam okvirja ne moremo reklamirati, vam ga zamenjamo z podobnim enake kakovosti.

Vodimo lastno kartoteko pacientov, podatki so računalniško vodeni, kar omogoča hitro dostopnost.

Zaposlujemo visoko strokovno usposobljene optike z dolgoletnimi izkušnjami, kateri vam svetujejo in izdelajo le najboljše za korekcijo vašega vida.

  

 

OBVESTILO

PE CELJE

PON-PET. 7:30-18.00
SOBOTA   8:00-12.00
Dosegljivi na tel:
051 366 522

PE ŠENTJUR

PON-PET. 8.00-18.00
SOBOTA   8:00-12.00
Dosegljivi na tel:
051 366 533 

 

Kje smo?

Optika Gleščič, Boris Gleščič s.p.

Poslovalnica Celje

Gregorčičeva 4, Celje 
Tel.: 03 492-34-10
 

Poslovalnica Šentjur 

Cesta Leona Dobrotinška 3, Šentjur
Tel.: 03 749 22 90